Hemligheten

Nu kan jag outa en del av hemligheten...

Jag och P har tingat denna sötnos som kommer flytta hem till oss i juli.

Bilden är lånad från uppfödaren Anki som har  S*Silkwaves.

F12

Nyss hemkommen från Fredsagatan 12, det var helt fantastiskt gott. Anledningen varför jag var där och lyxåt var för att P kom på den fantastiska idén att istället för att ge varandra presenter på våra födelsedagar så bjuder vi varandra på lyxmiddag. För er information så fyller jag och P med 6 dagars mellanrum. Jag nappade på idén men kommer som alltid inte kunna hålla mig från att köpa något litet när han väl fyller år ändå. Så därför sitter jag alltså nu här otroligt mätt och belåten.

Det är en sak till som har hänt som gör mig väldigt glad, men det är inte riktigt klart än så det outar jag så snart allt är klart. Men kul är det.

Arbetsintervju imorgon, lite läskigt i magen. Men jag hoppas jag lyckas visa min bästa sida.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan till Project Runway.

Roswell

Jag har nu tagit mig igenom hela serien Roswell high som jag tittade på när jag var liten (ehm, yngre i alla fall). Tror aldrig de visade (?) hela serien i Sverige, jag såg i alla fall inte alla tre säsonger som gjordes innan den lades ner. Men nu har jag gjort det. Spontant, jag förstår varför de la ner serien efter tre säsonger fast samtidigt är det lite ledsamt när man sett klart på något. Det bra är att nu har jag i alla fall en sak mindre att tänka på istället för ex-jobbet.

Det jag egentligen skulle komma till var att de avslutade serien med att spela en låt, en låt som jag helt hade glömt bort att jag brukade lyssna på men nu blev påmind om. Den är fortfarande lika bra. Lyssna själv:

Ash - Shining light

Glad

Så här glad blir jag efter att varit i skolan hela dagen och ändå hunnit med och hämta ut min dvd.



Förövrigt så råkade jag hitta en gammal burk med röd hårfärg som jag tänkte jag kunde "förstärka" mitt faktiskt helt nyfärgade röda hår med. Det blev rött, väääldigt rött. Men lite roligt.


Ikväll blir det "Long Island Ice Tea" hos Maria med några klasskamrater. Trevligt.

För att bli lite glad

Jag har ändrat bilden på mitt skrivbord till denna, inte för att jag själv anser det vara en vidare snygg bild på mig men den lilla som sitter i mitt knä är kanske det sötaste som finns. Så för att bli lite glad, när paniken är ett faktum så tittar jag på denna.


Jag och Helly

Glömde

Jag glömde att visa en bild på världens sötaste Julia som jag gosat med hela helgen också, bilden är tyvärr på tok för urfokus för att jag ska vara nöjd med hon är inte helt lätt att få en bild på.


På språng mot maten som serverades.

Fick även gosa och pussa på en helt underbar 9v boxervalp som jag tyvärr inte har någon bild på. Men söt som socker var hon.

Min helg i några bilder

Påsken har firats på P's föräldrars lantställe. Som alltid när man är däruppe vill man egentligen inte åka hem igen, speciellt inte när vädret har varit helt fantastiskt hela helgen. Vi åkte dock hem redan igår då P har kontrollskrivning i skolan och jag bör skriva på min uppsats. Helgen har i alla fall varit underbar och avslappnad.


Här har vi poolen, dock väldigt "vinter-övertäckt" för tillfället.


Lönnen som är helt fantastiskt vacker.


P's mamma odlar krasse i gäststugan där jag och P sov.


P utanför gäststugan tittandes på något antar jag.


Och så här spenderade jag två dar, underbart!

Dagens middag

Idag bestämde jag mig för att laga 3-rätters till P, varför? Varför inte, det är ju måndag - det vill säga veckans absolut tråkigaste dag. Därför.

Så vad bjöds det på här hemma (det är nu jag kommer på att jag borde tagit kort, håll till godo ändå!).

Middag á la Maja:

Förrätt: Primadonna-ost med vindruvor samt hemmagjorda brödstavar
Varmrätt: Ceasarsallad med hemmagjord dressing, kyckling och hemmagjorda brödkrutonger
Efterrätt: Färska jordgubbar (mums!) med vispad grädde smaksatt med vanilj

Är mätt nu så magen står åt alla håll.

Jag ser nästan slutet

Frågan är bara, vilka är de 3 vanligaste ögonsjukdomarna hos barn i Sverige. Min motfråga är då, hur definierar du sjukdom och räknas amblyopi och skelning som en sjukdom? Och är det inte ännu vanligare med en ögoninfektion hos barn? Och när slutar barn vara barn? Till vilken ålder räknar vi?

Som synes har jag mer motfrågor än svar. Men jag kanske ger upp nu ändå.


Räcker detta?

Skriver tenta

Herregud vad dåligt det kan gå. Frågorna är helt förvirrande och jag fattar ingenting. Eller jag fattar väl lite men inte i närheten av tillräckligt. Suck och stön.

Tenta

Imorgon är det hemtenta i kursen Pediatrisk optometri. Jag borde verkligen plugga inför den men det går segt, mycket segt. En promenad i det fantastiska vårdvädret låter mycket trevligare.

RSS 2.0