Med näsan i böckerna

Känns som om jag suttit framåtlutad i 3 dar, vilket tyvärr är sant också. Känns som om jag inte lärt mig något men så kan det ju inte vara?

Har i alla fall lagat lite god mat idag, potatisgratäng med tunna fläskköttbitar och till det exotic mangosås. Riktigt gott blev det faktiskt.


Och ja, det är jättesvårt att ta kort på bordet med photo booth.

Tillbaka till böckerna, sedan lite ledigt ikväll!

Gräsänka

Från och med idag är jag gräsänka, känns lite konstigt att vara helt själv hemma. Måste dock plugga som ett djur så det är egentligen bara bra att jag är själv. Borde plugga lite mer ikväll men känner inte riktigt att orken finns, istället blir det Harry Potter på tv.

Imorgon ska jag iväg till jobbet, lovade visst i ett svagt ögonblick att jag kunde det. Ångrar det bittert med tanke på hur lite jag fått gjort under julhelgen men sånt är livet. Allt ska väl gå bra i slutändan, längtar lite till 16 januari måste jag dock erkänna. Då har jag visst gjort 4 tentor och praktiskt prov.

Men nu blir det åter till Harry.

Tidens under



Idag har min mormor skypat med syster i Tyskland, det är tidens under! Mormor tittade djupt in i skärmen och tyckte det var mycket fascinerande att man kunde prata så med varandra. Hon pratar fortfarande om det och hur bra det är. Jag håller ju självklart med henne om att det är bra men kanske är jag inte lika fascinerad. Men himla kul är det att kunna se mitt lilla söta syskonbarn, för sedan 8 december har jag den stora äran att kalla mig moster. Känns stort, konstigt och himla häftigt.

Imorgon är det julafton.


Och här är hon, i egen hög
person. Lilla mormor!

RSS 2.0