Orubrik

Ja, i brist på bättre rubriker har detta meddelande helt enkelt motsatsen till en rubrik, orubrik.

Skolan är igång på riktigt igen efter tentaveckan (aka tentahelvete), dags för examensarbete och annars blir det mest klinik den här terminen. Känns helt okej och skulle vara ännu mer okej om jag bara visste vad jag skulle göra för examensarbete, men jag arbetar på att behålla ett lugn.

Har anmält mig till en kurs idag i lappteknik, känner mig möjligen cirka 30 år för ung men det kanske kan bli kul? Någon del av mig vill ju tro att det kan bli ganska kul, annars skulle jag ju inte ha anmält mig. Jag återkommer med rapport om detta om en vecka då första kurstillfället har varit.

P lagar förövrigt underbart god mat åt mig, jag skulle alltid vilja ha en hemmaman. Tyvärr börjar studierna på riktigt för honom också så jag antar att jag får börja laga lite mat jag också. Men man blir ju så lat.

Terapi

Tenta imorgon, och på onsdag och på torsdag. Ikväll gav jag dock upp pluggandet och bestämde mig för att terapi-sy lite istället på den nya maskinen jag kort berättade om.

Det blev en bebiströja med huva i fleece (som P förövrigt tycker gör ont i ögonen att titta på för att det är så fult, jag kan väl hålla med till viss del men lite roligt är det väl?). Bild infogas här så att den lilla tappra skara som läser här kan få bildbevis på min lilla prototyp. Fast så blir det visst inte alls, då bilden blir felvänd hur jag än gör. Ni får hålla till godo på en bild på den fantastiska maskinen istället.


Nu får det bli sömn istället. Försöker ladda upp bilden på tröjan imorgon istället och ser om den kan tänkas vilja bli rättvänd då. Och häng kvar för en något sen bildvisning från julen hemma också, allt detta att komma.

Det kanske råkade bli....

En symaskin! Mer uppdateringar om denna fantastiska sak kommer jag till, men nu ska jag läsa inför tentan på fredag.

RSS 2.0