Övning ger färdighet

Jag sitter här i stugan och leker lite med photoshop, har tidigare varken haft tid eller lust att lära mig. Men jag erkänner att lite kul är det faktiskt. Mina försök kan ses här nedan. Ganska lätt att gissa vad jag lärt mig göra idag, men det bjuder jag på. :)


Peter & Helly


Teo (tyvärr väldigt oskarp bild, men man tager vad man haver.)



Syskonbild (lånad från Anki S*Silkwaves)

Sjung om studentens...

väldigt blöta dagar och då inte i form av alkohol. Lillasyster Ellen tar studenten idag och det har spöregnat hela dagen, det gick inte att se henne springa ut för alla paraplyer överallt. Men hon var glad ändå, något blöt men glad. Grattis Ellen!

Jag har ätit så mycket mat och tårta så jag nästan storknar, tror inte jag behöver äta på länge.

Lycklig

Kan man bli annat än lycklig när man är och hälsar på sina små blivande kattsambos?


Teo min Teo. :)


Underbart!


Och min allra sötaste Lua.

Dagens visdom

Jag känner lukter lika bra som en hök enligt P...

Konstigt

Klar är jag då alltså, jag erkänner jag har inget mer att säga än att det känns konstigt. Jag kommer sakna klassen och jag kommer sakna skolan.

Igår var det examensfest, det var trevligt men blev en tidig kväll då alla gick hem (vilket inte helt otippat ledde till att jag också gick hem).

Idag står städning på schemat, det påbörjades redan i onsdags men har en hel del kvar att göra. Sedan är jag ledig, ledig. Och hur konstigt känns inte det?

Klar

Känns jättekonstigt att säga det men jag är klar med skolan, klar som i inget mer att göra. Jag återkommer om en dag eller två och berättar hur det känns, just nu känns det bara konstigt.

RSS 2.0