Glycerol

Jag har idag testat att dricka glycerol. Det är sött, så sött så att det smakar surt. Tänk hallonshotsgodis och det sura som finns runtom, glycerol smakar som det sura runtom fast i flytande form. Jag må älska socker men detta var även i min smak extremt.

Varför jag testade? Lång historia, fast ganska rolig. :)

Te

Jag älskar grönt te. Dagen till ära köpte jag mig ett ny sort med smak av lotus och aloe vera, har dock inte hunnit smaka det ännu. Sen råkade jag kanske köpa en tekanna också, ojdå. Men den är så fin. Det blev den prickiga nedan. Någon som vill komma över på te?

Tinted Windows

Fick ett tips per sms från Martina om att lyssna på det nya bandet Tinted Windows vars sångare är Taylor Hanson. För er som inte vet mitt mörka förflutna har jag i alla år varit ett stort Hanson-fan, något mer fanatiskt sådant när jag var 14 jämfört med nu. Fast jag erkänner, en gång Hanson-fan alltid Hanson-fan.

Så om någon är nyfiken Tinted Windows.

Lunch

Det är sant, sitter och äter lunch vid 10.25. Det blir så när man bor en bit från skolan, hade iofs kunnat tagit med mig maten till skolan och ätit medan vi kollar igenom papprerna inför tentan nästa vecka. Dock hade jag behövt äta något nu då jag var hungrig och då hade jag ändå inte velat ha någon mat när jag kom till skolan. Dagens i-landsproblem.

Bion igår var bra, tyckte de fångat boken bra. Det blev dock en himla massa händelser de sista tio minutrarna vilket kändes lite skumt. Men överlag var filmen helt klart sevärd.

Åter till lunchen, eller kanske man borde kalla det brunch.

Bio

Ikväll blir det bio, Män som hatar kvinnor. Hoppas den är lika bra som alla säger. Återkommer med betyg.

Dagens insikt

Äkta vänskap är att lägga ett rör Resorb i jackfickan.

Fina människor

Ibland gör man sådant man efteråt bara önskar att det inte hänt. Men ibland händer det ändå. Det som gör mig varm i hjärtat är att inse vilka fantastiska och fina människor som finns i min närhet.

Tack! Det är inte alla som skulle göra det ni alla gjorde.

Helly

Jag fick i förra veckan äntligen träffa mitt syskonbarn Helly. Att en sådan liten människa kan få en att tycka om så mycket, hon är helt och hållet underbar! Nästa gång jag får träffa henne är i juni och jag längtar redan.


Helly - en glad liten sötnos!

Åter till storstaden

Jag är om en timme på väg hem till storstaden igen efter en välbehövlig vila hemhemma. Känns skönt att komma tillbaka men samtidigt är det alltid lite sorgligt att åka tillbaka, jag kommer in i en så skön vardagslunk när jag är här. Men nu blir det åter Stockholm och intensiva studier de närmsta dagarna, har inte alls fått så mycket gjort som tänkt. Ska hem och ta hand om P som varit sjuk sedan i torsdags också, förhoppningsvis är han på bättringsvägen och smittar inte ner mig med något. Räcker att jag hostar så jag blir tokig.

Nu lite brunch med lillasyster innan hon skjutsar mig till station med min packning som fördubblats på 3 dar.

Hemma

Är hemma hos mor och far i några dar. Anledning? Storasyster H berättade i söndags att hon skulle gifta sig idag och lillasyster E ska spela med sitt band imorgon innan Elin Sigvardsson. Så idag har det varit bröllopsfirande och imorgon blir det lyssna på lillasyster. Skoj!

Dock dåligt samvete då P är hemma och är riktigt sjuk. Inte likt honom att klaga och vara ynklig men nu är han verkligen dålig. Stackare. Men åker nog hem på söndagkväll eller måndag förmiddag, har inte bestämt mig än.

Allra sötaste syskonbarnet Helly är här också, så försöker hinna varje minut att få gosa med henne. Innan de åker tillbaka till Tyskland igen...

Nu får det snart bli sömn, dock med öronproppar på då jag sover i vardagsrummet och jag tror inte de där nere har tänkt sluta fira än på länge. Men först lite social igen.

RSS 2.0