Sol underbara sol

Efter tentan som jag skrev imorse (tror det gick ok) så blev jag kvar på skolan och övad faktiskt inför praktiska proven nästa vecka! Kände mig mycket duktig. Så duktig att när jag kom hem så bjöd jag Peter på thailunch för att sedan gå ut och lägga mig i solen och lyssna på ljudbok. Ljudbok är farligt, jag somnar. Vaknade till först när jag hamnade i skuggan och började frysa.

Tenta

Nu är det snart dags för tenta, usch fy. MEN när denna är gjord är det en mindre sak på listan över att göra innan examen. Det är inte mycket kvar nu. Till hösten kommer jag säkert att prata om tentor med det där drömska i blicken. Men inte nu. Nu vill jag bara få det gjort så jag kan få tänka på annat.

Namn

Att det ska vara så himla svårt att bestämma två namn, det enda jag behöver komma på är ett bra tjejnamn och ett bra killnamn. Just nu lutar det åt Teo och Lua, fungerar det på två underbart söta katter?

Jag måste ju lägga in en bild på båda mina små, (Anki om du misstycker att jag lånar dina bilder så säg bara till!). Annars rekommenderar jag er alla att gå in på S*Silkwaves och titta på underbart vackra katter! Däribland:

Lua

OCH


Teo

Kamera

Jag funderar på att köpa mig en systemkamera, har länge velat ha en och nu kommer jag få tillbaka en massa på skatten. P's snälla bror har varit över ikväll och hjälpt mig att välja. Just nu lutar det antingen åt en Canon EOS 1000D, NikonD60 eller Olympus E-420. Någon som har tips och åsikter, de välkomnad varmt!

Imorgon är det sista "riktiga" skoldagen, känns konstigt men samtidigt skönt. Nu är det i och för sig en masa plugg kvar till tentor, men ändå börjar verkligheten sakta men säkert knacka på min axel. Konstigt.

Kattbädd

Jag har sytt en kattbädd idag också, våra katter kommer inte flytta in förrän i slutet av juni/början av juli, men man kan aldrig vara nog förberedd. :) P bara skrattar åt mitt fixande.

Inspiration till kattbädden hittade jag här, som alltid så följde jag inte mönstret exakt men på ett ungefär i alla fall. Själv är jag faktiskt riktigt nöjd, om jag var katt skulle jag vilja ha en sådan här bädd i alla fall.


Den går i brunt för att matcha vardagsrummet.

Hurra hurra!

Idag fyller P 25 år! Det ska vi fira ikväll med hans familj och så firade jag honom lite igår, på födelsedagsafton. :) Igår bjöd jag på chevrepaj med päronsallad och till efterrätt blev det hemmagjord prinsesstårta. Prinsesstårtan har blivit något av en tradition, jag är egentligen inte så förtjust i det men P älskar prinsesstårta så då blir det prinsesstårta på hans födelsedag.

Andra halvan av hemligheten...

Det kommer inte att flytta in bara en sötnos hem till oss utan två (katter alltså). Bilder på den andra sötnosen kommer när jag har skrivit under alla papper.

Sedan har jag fått jobb också, inte hunnit skriva under något kontrakt så jag ligger lite lågt fall de skulle få för sig att ändra sig. Det bästa av allt är i alla fall att jag får börja 1 juli, det betyder hela juni ledigt. Underbart!

Jag är ett år äldre och en dag

Det vill säga, jag fyllde år igår. Det var en bra dag. Har varit hemma hos mor och far hela helgen och bara ätit en massa gott och tagit det lugnt. Men nu är det tillbaka igen, strax bär det iväg till skolan.

Fick i alla fall en massa fina presenter, ska försöka fotografera lite när jag kommer hem och visa upp. Men nu ska jag borsta tänderna innan jag måste gå.

RSS 2.0